Coil baja

  • Hot dipped galvalume steel coils

    Gulungan beusi galvalume beuleum panas

    Ngaran produk Hot dicelup galvalume coils waja Kelas SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A792 palapis Aluzinc 30-150 g / m2 Bahan coil waja tiis Kandel 0.16mm-2.0mm Lebar 750mm-1250mm Perkenalan: Beureum lambar waja galvalume nampilkeun anu unik Kembang bintang lemes, datar sareng anca, sareng warna dasarna bodas pérak. Struktur palapis khusus ngajantenkeun tahan korosi anu hadé. Umur jasa normal tina pelat aluminium-séng tiasa ngahontal 25a, sareng éta ...
  • Hot dipped galvanized steel coils

    Panas dicelupkeun gulungan waja galvanis

    Ngaran produk Panas dicelupkeun coil baja galvanis Kelas SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A653 Lapisan galvanis 30-275 g / m2 Bahan coil waja tiis Kandelna 0.12mm-3.0mm Lebar 750mm-1250mm Perkenalan Kanggo coil galvanis, piring baja dilebetkeun kana mandi séng cair pikeun ngajantenkeun permukaan piring séng ipis dipatuhan. Hal ieu utamina dihasilkeun ku prosés galvanis kontinyu, nyaéta, kontinyu kontinyu lempeng baja digulung dina bak galvanis sareng séng molten ka ...
  • Prepainted steel coils

    Coil baja prepainted

    Ngaran produk coil baja prepainted Material galvanized coil steel, galvalume steel coils Color As per the RAL code or based on the sample Kandel 0.13mm-1.0mm Lebar 750mm-1250mm Perkenalan: Coil warna-coated dumasar kana panas-dip cadel galvanis, panas -lebar lembar galvalume, lambar elektro-galvanis, sareng sajabana Saatos pretreatment permukaan (degreasing kimia sareng perlakuan konversi kimia), hiji atanapi sababaraha lapisan cet organik dilarapkeun dina permukaan, teras Saatos ba ...