PANEL SANDWICH

  • EPS sandwich panels

    Panel sandwich EPS

    Nami produk Roofing kuku (Pakuan pikeun lambar waja bergelombang) Permukaan listrik palapis galvanis, Payung Bentuk anu dipoles, kalayan mesin cuci karét atanapi tanpa mesin cuci karét Diaméter 7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge jsb Panjang 1 inci, 1.5 inci , 2inch, 2.5inch, 3inch, 4inch dll. Pakét bungkusan ékspor konvensional (25KG / karton, 8 kotak / karton, 800G / kantong teras karton) Bubuka kuku hateup, dianggo pikeun nyambungkeun komponén kai, sareng ngalereskeun asbés ro ...