Kuku hateup (Pakuan kanggo lambar waja bergelombang)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk  Kuku hateup (Pakuan kanggo lambar waja bergelombang)
Beungeut  Lapisan galvanis listrik, digosok
Wangunna  Payung, nganggo mesin cuci karét atanapi tanpa mesin cuci karét
Diameter  7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge jsb.
Panjangna  1 inci, 1.5 inci, 2 inci, 2.5 inci, 3 inci, 4 inci jsb.
Bungkusan  bungkusan ékspor konvensional (25KG / karton, 8 kotak / karton, 800G / kantong sareng karton)
Bubuka kuku hateup, dianggo pikeun ngahubungkeun komponén kai, sareng ngalereskeun lambaran atap asbés, lambar atap waja galvanis, waja atap waja warna, sareng lambaran atap plastik
Aplikasi  Seueur dianggo dina hateup, konstruksi, kamar tiis, gedong gudang jsb.

 Bungkusan:

5
4
3

FAQs

1. Naha Milih Kami?
Kami pabrik kalayan langkung ti 14 taun manufaktur profesional sareng pangalaman ékspor sareng kami gaduh tim profesional pikeun bisnis ékspor. 

2. Penjaminan Kualitas?
Kami gaduh tim kontrol kualitas nyalira sareng parantos lulus dina sertipikat ISO sareng SGS / BV anu tiasa mastikeun ngeunaan kualitas produk kami.

3. MOQ kami?
hiji wadah.

4. Waktu Pangiriman?
Éta gumantung kana jumlah anu anjeun mesen kumargi kami nampi setoran anjeun, éta bakal réngsé dina waktos 25-30 dinten normal.

5. Naon jenis pembayaran anu didukung ku perusahaan anjeun?
T / T, L / C duanana ditampi.

6. Kumaha cara nepi ka pabrik kami?
Anjeun dugi ka bandara Jinan nganggo polos atanapi dugi ka stasiun kulon Jinan nganggo karéta gancang-gancang heula, maka kami bakal ngajemput anjeun di ditu, éta bakal nyandak 2 jam ti Jinan ka pabrik kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali