Paku kuku

  • Roofing nails(Nails for corrugated steel sheets)

    Kuku hateup (Pakuan kanggo lambar waja bergelombang)

    Nami produk Roofing kuku (Pakuan pikeun lambar waja bergelombang) Permukaan listrik palapis galvanis, Payung Bentuk anu dipoles, kalayan mesin cuci karét atanapi tanpa mesin cuci karét Diaméter 7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge jsb Panjang 1 inci, 1.5 inci , 2inch, 2.5inch, 3inch, 4inch dll. Pakét bungkusan ékspor konvensional (25KG / karton, 8 kotak / karton, 800G / kantong teras karton) Bubuka kuku hateup, dianggo pikeun nyambungkeun komponén kai, sareng ngalereskeun asbés ro ...