Produk

  • Hot dipped galvalume steel coils

    Gulungan beusi galvalume beuleum panas

    Ngaran produk Hot dicelup galvalume coils waja Kelas SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A792 palapis Aluzinc 30-150 g / m2 Bahan coil waja tiis Kandel 0.16mm-2.0mm Lebar 750mm-1250mm Perkenalan: Beureum lambar waja galvalume nampilkeun anu unik Kembang bintang lemes, datar sareng anca, sareng warna dasarna bodas pérak. Struktur palapis khusus ngajantenkeun tahan korosi anu hadé. Umur jasa normal tina pelat aluminium-séng tiasa ngahontal 25a, sareng éta ...
  • Hot dipped galvanized steel coils

    Panas dicelupkeun gulungan waja galvanis

    Ngaran produk Panas dicelupkeun coil baja galvanis Kelas SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A653 Lapisan galvanis 30-275 g / m2 Bahan coil waja tiis Kandelna 0.12mm-3.0mm Lebar 750mm-1250mm Perkenalan Kanggo coil galvanis, piring baja dilebetkeun kana mandi séng cair pikeun ngajantenkeun permukaan piring séng ipis dipatuhan. Hal ieu utamina dihasilkeun ku prosés galvanis kontinyu, nyaéta, kontinyu kontinyu lempeng baja digulung dina bak galvanis sareng séng molten ka ...
  • Prepainted steel coils

    Coil baja prepainted

    Ngaran produk coil baja prepainted Material galvanized coil steel, galvalume steel coils Color As per the RAL code or based on the sample Kandel 0.13mm-1.0mm Lebar 750mm-1250mm Perkenalan: Coil warna-coated dumasar kana panas-dip cadel galvanis, panas -lebar lembar galvalume, lambar elektro-galvanis, sareng sajabana Saatos pretreatment permukaan (degreasing kimia sareng perlakuan konversi kimia), hiji atanapi sababaraha lapisan cet organik dilarapkeun dina permukaan, teras Saatos ba ...
  • EPS sandwich panels

    Panel sandwich EPS

    Nami produk Roofing kuku (Pakuan pikeun lambar waja bergelombang) Permukaan listrik palapis galvanis, Payung Bentuk anu dipoles, kalayan mesin cuci karét atanapi tanpa mesin cuci karét Diaméter 7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge jsb Panjang 1 inci, 1.5 inci , 2inch, 2.5inch, 3inch, 4inch dll. Pakét bungkusan ékspor konvensional (25KG / karton, 8 kotak / karton, 800G / kantong teras karton) Bubuka kuku hateup, dianggo pikeun nyambungkeun komponén kai, sareng ngalereskeun asbés ro ...
  • Roofing nails(Nails for corrugated steel sheets)

    Kuku hateup (Pakuan kanggo lambar waja bergelombang)

    Nami produk Roofing kuku (Pakuan pikeun lambar waja bergelombang) Permukaan listrik palapis galvanis, Payung Bentuk anu dipoles, kalayan mesin cuci karét atanapi tanpa mesin cuci karét Diaméter 7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge jsb Panjang 1 inci, 1.5 inci , 2inch, 2.5inch, 3inch, 4inch dll. Pakét bungkusan ékspor konvensional (25KG / karton, 8 kotak / karton, 800G / kantong teras karton) Bubuka kuku hateup, dianggo pikeun nyambungkeun komponén kai, sareng ngalereskeun asbés ro ...
  • Highwya Guardrails

    Highwya Guardrails

    Ngaran produk Jalan tol ngajaga Bentuk dua gelombang panjaga gelombang atanapi tilu gelombang panjaga Permukaan panas dip lapisan galvanis Bahan Q235B atanapi Q345B kelas baja Lapisan galvanis 40-85micro Ketebalan 2.5mm, 2.75mm, 3.0mm, 3.5mm, 4.0mm jsb Jembar 310mm Jangkungna gelombang 83mm Panjangna 4320mm, 4130mm atanapi anu sanés Standar dumasar kana standar JT / T281 atanapi AASHTO M180 Paket 25 atanapi 50 lembar dina bundel Perkenalan Highway guardrail mangrupikeun bentuk utama guardrai semi-kaku ...
  • Frp Plastic Roofing Sheet

    Frp Lambaran Atap Plastik

    Ngaran produk FRP lambar atap plastik Bahan Fiberglass bertulang résin Kandel 0.50mm-2.5mm Lebar 610/665/800/825/840/900/1025 / 1050mm jsb Panjang 1000-11800mm Ukuranana tiasa disaluyukeun. Pakét 10-50 lembar rangkep ku kaén tahan cai. Kaunggulan: (1) Transmisi cahaya: Transmisi cahaya tina papan lampu Baimiao FRP nyaéta 60-85%, Saatos sapuluh taun, transmisi cahaya FRP ngan ukur 6%, sedengkeun anu tina PVC nyaéta 15% dugi ka 20% sareng 12% kana 20% pikeun fiberglass. (2) abdi ...
  • Galvalume Corrugated Steel Sheet

    Galvalume Lambaran Baja bergelombang

    Nami produk Galvalume lambar baja bergelombang Bentuk gelombang bentuk atanapi bentuk trapezoid Bahan galvalume steel coils Kandelna 0.16mm-1.2mm Lebar 665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm jsb Acara Produksi: Bungkus: kertas tahan cai sareng pilem pelindung di jero, teras nutupan lambar waja kotak kalayan sudut penjaga waja, palet waja handapeun kalayan strip baja dicangcang. FAQs bentuk anu béda 1. Naha Pilih Kami? Kami pabrik kalayan langkung ti 14 taun manufaktur profesional sareng expor ...
  • Galvanized Corrugated Steel Sheet

    Lambaran Baja bergelombang Galvanis

    Ngaran produk Galvanized sheet baja bergelombang Bentuk gelombang bentuk atanapi bentuk trapezoid Bahan galvanis baja coil Kandel 0.12mm-1.2mm Lebar 665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm jsb Base metal Tiis ngagulung baja Kandel 0.12mm-2.0mm Lebar 600mm-1250mm Kelas SGCC , SGCH, DX51D, ASTM A653 Zine coating 30g / m2-275g / m2 Spangles spangles biasa / nol spangle Surface Perawatan Chromated / passivation sareng diminyakan atanapi teu dibungkus Coil ID 508mm / 610mm Coil weight 3-8 metric ton ...
  • Prepainted Corrugated Steel Sheet

    Lambaran Baja bergelombang prepaint

    Ngaran produk cadar waja bergelombang prepainted Wangun gelombang bentuk atanapi bentuk trapezoid Bahan ppgi coil steel Kandelna 0.13mm-0.7mm Lebar 665mm / 800mm / 820mm / 840mm / 900mm / 1050mm jsb Kandel 0.15-1.5mm, toleransi Kandel: ± 0,02mm Lebar Kurang ti750mm -1250mm, Toléransi lébar: -0 / + 3mm Coil beurat 3-6MT Coil ID / OD Coil ID: 508 ± 10mm; Coil OD: 900-1200 mm Cét Palapis 15-25um Warna tingal nomer RAL atanapi sampel pelanggan, warna umum nyaéta biru laut, kulawu bodas ...