Lambaran Baja bergelombang prepaint

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk  Cadar baja bergelombang prepainted
Wangunna  bentuk gelombang atanapi bentuk trapezoid
Bahan  gulungan waja ppgi
Kandel  0.13mm-0.7mm
Lebar 665mm / 800mm / 820mm / 840mm / 900mm / 1050mm jsb

 

Kandel 0.15-1.5mm, Kasabaran ketebalan: ± 0,02mm
Lebar Kirang than750mm-1250mm, Toléransi kasabaran: -0 / + 3mm
Beurat coil 3-6MT
ID Koil / OD Koil ID: 508 ± 10mm; Coil OD: 900-1200 mm 
Palapis Cét 15-25um
Kelir tingal nomer RAL atanapi sampel pelanggan, warna umum nyaéta biru laut, kulawu bodas sareng beureum caang.
Beungeut palapis luhur: 10-20um; palapis tukang: 5-10 um
Gloss Gloss tiasa dirobih ku Request Palanggan '. Urang ogé tiasa ngalakukeun sababaraha gloss High, sareng sababaraha granule sparkling di jerona.
Jinis cét PE atanapi PVDF
Standar GB / T 12754-2006; ASTM A 755; EN 10169; JIS G 3312; AISI; BS; DIN
Kelas CGCC / SGCC / SGCH / SPCC
aplikasi: Digunakeun sacara lega dina hateup, konstruksi, panto sareng windows, manaskeun surya, kamar tiis, parabot dapur, alat-alat rumah tangga, hiasan, transportasi sareng jalur anu sanés.
1
2
5
3
4

Acara produksi:

9
8
7

Bungkusan: kertas tahan cai sareng pilem pelindung di jero, teras tutup kotak lambar waja ku juru penjaga waja, palet waja handapeun tali baja diikat.

3

FAQs

1. Naha Milih Kami?
Kami pabrik kalayan langkung ti 14 taun manufaktur profesional sareng pangalaman ékspor sareng kami gaduh tim profesional pikeun bisnis ékspor. 

2. Penjaminan Kualitas?
Kami gaduh tim kontrol kualitas nyalira sareng parantos lulus dina sertipikat ISO sareng SGS / BV anu tiasa mastikeun ngeunaan kualitas produk kami.

3. MOQ kami?
hiji wadah.

4. Waktu Pangiriman?
Éta gumantung kana jumlah anu anjeun mesen kumargi kami nampi setoran anjeun, éta bakal réngsé dina waktos 25-30 dinten normal.

5. Naon jenis pembayaran anu didukung ku perusahaan anjeun?
T / T, L / C duanana ditampi.

6. Kumaha cara nepi ka pabrik kami?
Anjeun dugi ka bandara Jinan nganggo polos atanapi dugi ka stasiun kulon Jinan nganggo karéta gancang-gancang heula, maka kami bakal ngajemput anjeun di ditu, éta bakal nyandak 2 jam ti Jinan ka pabrik kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali