Warta

  • Pos waktos: Okt-21-2021

    Pabrik waja AS ngintunkeun 8,4Mt (ton bersih), kanaékan 28,7% tina 6,53Mt (ton bersih) dikirim dina bulan Agustus 2020, numutkeun inohong anu dikaluarkeun ku American Iron and Steel Institute (AISI). Kiriman naék 1,5% tina 8.27Mt (ton bersih) dikirimkeun salami sasih payun (Juli 2021). Kiriman ...Maca deui »

  • Pos waktos: Okt-21-2021

    Rabat pajak ékspor gulungan baja galvanis, gulungan waja ppgi dibolaykeun tanggal 28 April 2021 sareng potongan harga pajak ékspor gulungan baja galvalume, lambar baja bergelombang galvanis ogé dibolaykeun dina 1 Agustus 2021. Maca deui »

  • Waktos Post: Feb-01-2021

    Angka anu dikaluarkeun ku Asosiasi Steel Dunya nunjukkeun yén produksi baja atah global ngahontal 1,86 milyar ton pikeun taun 2020, turun 0,9% upami dibandingkeun sareng taun 2019. Asia ngahasilkeun 1,37 milyar ton baja atah dina 2020, paningkatan 1,5% dibandingkeun sareng 2019 Produsen baja atah Cina ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-15-2021

    Harga baja masih teu stabil di Cina, naek, turun, naek, turun ... Nilai tukeur USD / RMB ogé henteu saé, hargana 6.44-6.46 ayeuna. Biaya bahan baku penjaga jalan raya naek sakedik, harga coil baja galvanis tetep sami sareng kamari.Maca deui »

  • Pos waktos: Okt-12-2020

    Sumber: Times Finance Panulis: Yu Siyi Financial Times Nembe, pangajen anu teras-terasan tina RMB parantos nimbulkeun prihatin. Tanggal 17 Séptémber, paritas pusat RMB ngalawan dolar AS naék 150 basis dadasar kana 6.7675. Tanggal 16 Séptémber, paritas pusat RMB ngalawan dolar AS naék ku ...Maca deui »

  • Pos waktos: Okt-12-2020

    1. Tinjauan Pasar Dina Agustus 2020, harga baja domestik turun naek sakedik. Dugi ka 30 Agustus, indéks harga baja ditutup dina 3940, paningkatan 50 ti akhir bulan sateuacanna. Khususna, dina bulan Agustus, cuaca suhud anu teras-terasan berlaku di sakumna nagara, di hilir constru ...Maca deui »

  • Pos waktos: Okt-12-2020

    Shandong Baimiao ngawangun lini produksi anyar lambar atap palastik FRP dina Juni taun 2020, produksi taunan nyaéta 2.000.000 méter, utamina ngahasilkeun bentuk gelombang sareng bentuk trapezoid, transparan, tembus, warna-warni. Kaunggulan lambaran hateup gentian FRP: (1) Lampu transmitta ...Maca deui »