Panas dicelupkeun gulungan waja galvanis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk  Panas dicelupkeun gulungan waja galvanis
Kelas  SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A653
Lapisan galvanis  30-275 g / m2
Bahan  coil baja tiis
Kandel  0.12mm-3.0mm
Lebar  750mm-1250mm
Bubuka  Pikeun coil galvanis, pelat waja dicelepkeun dina bak mandi séng molten kanggo ngajantenkeun permukaan pelat baja ipis seng ditutupan. Hal ieu utamina dihasilkeun ku prosés galvanis kontinyu, nyaéta, immersion kontinyu lambar baja digulung dina tank galvanizing kalayan séng molten pikeun ngadamel cadar baja galvanis; cadar waja galvanis alloy. Pelat waja ogé didamel ku cara nyelupkeun panas, tapi saatos kaluar tina bak, éta dipanaskeun sakitar 500 ° C kanggo ngabentuk pilem paduan seng sareng beusi. Coil galvanis Ieu ngagaduhan caket anu hadé sareng témpél.
Perlakuan permukaan  Perlakuan passivation tina lapisan galvanis tiasa ngirangan karat sareng karat (karat bodas) dina kaayaan panyimpenan kalembaban sareng transportasi.

 

Bungkusan:

1. Kertas tahan cai di jero nutupan gulungan waja

2. Teras pilem tahan cai nutupan gulungan waja

3. Tutup lambar waja dina hiji gulung

4. Lambaran pelindung sareng cincin penjaga waja ngajaga gulungan waja dina dua bagian

5. Opat potongan strip baja dina nangtung sareng tilu potong strip baja dina horizontal nyepetkeun sadaya bungkus

6. Aya tabung kertas atanapi inti tabung waja

1
2
3

Loading acara:

4

Aplikasi:

Aplikasi: Seueur dianggo dina hateup, gedong, konstruksi, panto sareng jandéla, manaskeun panonpoé, rohangan tiis, parabot dapur, alat-alat rumah tangga, hiasan, transportasi sareng jalur sanésna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali