Penjaga HIGHWYA

  • Highwya Guardrails

    Highwya Guardrails

    Ngaran produk Jalan tol ngajaga Bentuk dua gelombang panjaga gelombang atanapi tilu gelombang panjaga Permukaan panas dip lapisan galvanis Bahan Q235B atanapi Q345B kelas baja Lapisan galvanis 40-85micro Ketebalan 2.5mm, 2.75mm, 3.0mm, 3.5mm, 4.0mm jsb Jembar 310mm Jangkungna gelombang 83mm Panjangna 4320mm, 4130mm atanapi anu sanés Standar dumasar kana standar JT / T281 atanapi AASHTO M180 Paket 25 atanapi 50 lembar dina bundel Perkenalan Highway guardrail mangrupikeun bentuk utama guardrai semi-kaku ...