Galvalume Lambaran Baja bergelombang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk  Galvalume cadar waja bergelombang
Wangunna  bentuk gelombang atanapi bentuk trapezoid
Bahan  gulungan waja galvalume
Kandel  0.16mm-1.2mm
Lebar  665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm jsb

Acara produksi:

1
2

Bungkusan: kertas tahan cai sareng pilem pelindung di jero, teras tutup kotak lambar waja ku juru penjaga waja, palet waja handapeun tali baja diikat.

3

Béda bentukna

2

FAQs
1. Naha Milih Kami?
Kami pabrik kalayan langkung ti 14 taun manufaktur profesional sareng pangalaman ékspor sareng kami gaduh tim profesional pikeun bisnis ékspor.
2. Penjaminan Kualitas?
Kami gaduh tim kontrol kualitas nyalira sareng parantos lulus dina sertipikat ISO sareng SGS / BV anu tiasa mastikeun ngeunaan kualitas produk kami.
3. MOQ kami?
hiji wadah.
4. Waktu Pangiriman?
Éta gumantung kana jumlah anu anjeun mesen kumargi kami nampi setoran anjeun, éta bakal réngsé dina waktos 25-30 dinten normal.
5. Naon jenis pembayaran anu didukung ku perusahaan anjeun?
T / T, L / C duanana ditampi.
6. Kumaha cara nepi ka pabrik kami?
Anjeun dugi ka bandara Jinan nganggo polos atanapi dugi ka stasiun kulon Jinan nganggo karéta gancang-gancang heula, maka kami bakal ngajemput anjeun di ditu, éta bakal nyandak 2 jam ti Jinan ka pabrik kami.
Jasa kami:
1. Sampel gratis tiasa disayogikeun ka klien.
2. Pabrik numutkeun sarat klien.
3. Kualitas Saé kalayan harga murah, harga langsung pabrik.
4. Pamayaran anu fleksibel, sapertos T / T, L / C dina pandangan, Usance L / C jsb
5. Bales panilitian anjeun dina 24 jam kerja.
6. jasa saatos diobral alus, aya masalah ngeunaan kualitas jeung téknologi nalika panggunaan, ngan saukur ngarasa Luncat ngahubungi kami.
7. kami bakal ngajemput anjeun di bandara atanapi stasiun karéta anu caket ka pabrik kami, ningali anjeun angkat ka bandara atanapi stasiun karéta saatos nganjang ka pabrik kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali