LEMBAR ROOFING FRP PLASTIK

  • Frp Plastic Roofing Sheet

    Frp Lambaran Atap Plastik

    Ngaran produk FRP lambar atap plastik Bahan Fiberglass bertulang résin Kandel 0.50mm-2.5mm Lebar 610/665/800/825/840/900/1025 / 1050mm jsb Panjang 1000-11800mm Ukuranana tiasa disaluyukeun. Pakét 10-50 lembar rangkep ku kaén tahan cai. Kaunggulan: (1) Transmisi cahaya: Transmisi cahaya tina papan lampu Baimiao FRP nyaéta 60-85%, Saatos sapuluh taun, transmisi cahaya FRP ngan ukur 6%, sedengkeun anu tina PVC nyaéta 15% dugi ka 20% sareng 12% kana 20% pikeun fiberglass. (2) abdi ...