LEMBAR BAJING CORUGATED

  • Galvalume Corrugated Steel Sheet

    Galvalume Lambaran Baja bergelombang

    Nami produk Galvalume lambar baja bergelombang Bentuk gelombang bentuk atanapi bentuk trapezoid Bahan galvalume steel coils Kandelna 0.16mm-1.2mm Lebar 665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm jsb Acara Produksi: Bungkus: kertas tahan cai sareng pilem pelindung di jero, teras nutupan lambar waja kotak kalayan sudut penjaga waja, palet waja handapeun kalayan strip baja dicangcang. FAQs bentuk anu béda 1. Naha Pilih Kami? Kami pabrik kalayan langkung ti 14 taun manufaktur profesional sareng expor ...
  • Galvanized Corrugated Steel Sheet

    Lambaran Baja bergelombang Galvanis

    Ngaran produk Galvanized sheet baja bergelombang Bentuk gelombang bentuk atanapi bentuk trapezoid Bahan galvanis baja coil Kandel 0.12mm-1.2mm Lebar 665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm jsb Base metal Tiis ngagulung baja Kandel 0.12mm-2.0mm Lebar 600mm-1250mm Kelas SGCC , SGCH, DX51D, ASTM A653 Zine coating 30g / m2-275g / m2 Spangles spangles biasa / nol spangle Surface Perawatan Chromated / passivation sareng diminyakan atanapi teu dibungkus Coil ID 508mm / 610mm Coil weight 3-8 metric ton ...
  • Prepainted Corrugated Steel Sheet

    Lambaran Baja bergelombang prepaint

    Ngaran produk cadar waja bergelombang prepainted Wangun gelombang bentuk atanapi bentuk trapezoid Bahan ppgi coil steel Kandelna 0.13mm-0.7mm Lebar 665mm / 800mm / 820mm / 840mm / 900mm / 1050mm jsb Kandel 0.15-1.5mm, toleransi Kandel: ± 0,02mm Lebar Kurang ti750mm -1250mm, Toléransi lébar: -0 / + 3mm Coil beurat 3-6MT Coil ID / OD Coil ID: 508 ± 10mm; Coil OD: 900-1200 mm Cét Palapis 15-25um Warna tingal nomer RAL atanapi sampel pelanggan, warna umum nyaéta biru laut, kulawu bodas ...