Tentang Kami

Saha urang

cof

Shandong ESSAR ayana di kota Liaocheng anu saé, Propinsi Shandong Cina.

Kami utamina ngahasilkeun sareng nyayogikeun coil baja Galvanis anu dicelupkeun panas, gulungan Galvalume, gulungan waja PPGI, lambar baja bergelombang, lambar atap palastik FRP sareng penjaga jalan raya anu seueur dilarapkeun pikeun industri otomotif, alat-alat rumah tangga, industri konstruksi, sareng konstruksi pager jalan raya, jst.

Éta ngahususkeun dina produksi sareng ngajual lénsa / coil waja anu dicelupkeun panas (taunan 160,000 ton), lambar waja bergelombang (taunan 80,000 ton), lambar atap palastik FRP (taunan 1.800.000 méter) sareng jalan tol panjaga (200,000 ton taunan). Total penjualan taunan nyaéta sakitar RMB 1,85 milyar Yuan, sareng pajak kauntungan sakitar RMB 143 juta Yuan. Indéks kinerja produk parantos ngahontal standar maju domestik.

Produk kami parantos dijual liar ka Northeast, Cina Kalér, Cina Wétan, sareng sajabana ogé diekspor ka Europa, Mid-America, Afrika, sareng Asia Tenggara, jsb

Kalayan pamikiran strategis pikeun narékahan salamet dina dasar kualitas sareng pamekaran dumasar kana kauntungan, taat kana ideu manajemén "iman, praktis, inovasi, sareng pamekaran", urang gaduh kawani pikeun nangtang, sareng ngajaga inovasi kontinyu dina persaingan .Kami ogé ngalakukeun upaya anu teu beres kami tarung gagah pikeun nyiptakeun mérek nasional sareng mérek internasional. Ngadeg ka pangusaha intelektual gaya sareng sumanget kaikhlasan, sadaya staf perusahaan kami daék kerjasama sareng ngembangkeun babarengan sareng anjeun.

3
2