• ESSAR1-1
  • ESSAR2
  • ESSAR3
  • LEMBAR BAJING CORUGATED

  • LEMBAR ROOFING FRP PLASTIK

  • Penjaga HIGHWYA

Tentang Kami

Shandong ESSAR ayana di kota Liaocheng anu saé, Propinsi Shandong Cina.

Kami utamina ngahasilkeun sareng nyayogikeun coil baja Galvanis anu dicelupkeun panas, gulungan Galvalume, gulungan waja PPGI, lambar baja bergelombang, lambar atap palastik FRP sareng penjaga jalan raya anu seueur dilarapkeun pikeun industri otomotif, alat-alat rumah tangga, industri konstruksi, sareng konstruksi pager jalan raya, jst.